<< 2012Inzetten 20132014 >>

7 juli
Wederom een grootschalige zoekactie in de omgeving van Delft naar een vrouw van 77 jaar. (meer...)

Op verzoek van de Politie Leiden Zuid en in overleg met het Landelijk Bureau Vermiste Personen van de Landelijke Unit hebben de Samenwerkende Reddingshonden Organisaties een grootschalige zoekactie gehouden in de omgeving van Delft. Het gaat om de vermissingszaak van een 77 jarige vrouw uit Delft die sinds 22 april wordt vermist.
Een week eerder werd hier ook al, voor dezelfde vermissing, grootschalig gezocht. Deze dag zijn de beoogde zoekgebieden van de eerste zoekactie verder afgerond en zijn er nog enkele gebieden toegevoegd.
Het zoekgebied bestond uit bosgebieden, bosschages en water. In totaal hebben er 29 honden en 44 personen aan deze zoekactie deelgenomen. De RHH heeft 4 honden en 5 personen ingezet. Aan de zoekactie deden de volgende reddingshonden groepen mee: RHWW, VRT, VRH, Delta reddingshonden en de RHH
Tijdens deze zoekactie werd de vermiste helaas niet gevonden.

30 juni
Grote zoekactie van de samenwerkende RH groepen naar een vermiste vrouw uit Delft. (meer...)

Op 30 juni werd een grootschalige zoekactie uitgevoerd in Delft naar een vrouw van 77 jaar. Op verzoek van de Politie Leiden Zuid en landelijk bureau vermiste personen heeft de RHWW een verzoek ontvangen om te assisteren bij een verontrustende vermissingszaak van een vrouw uit Delft die sinds 22 april wordt vermist. Hierop heeft de RHWW direct de Samenwerkende Reddingshonden Organisaties benaderd. De leden van de inzetgroepen zijn hierop per SMS opgeroepen om op een parkeerplaats nabij het zoekgebied te verzamelen. Na een briefing door de recherche die belast is met deze vermissing werd onder andere gezocht in het natuurgebied ten noorden van de Ikea.
In totaal zijn 54 reddingshonden, 73 personen ingezet. De RHH heeft 4 reddingshonden en 5 vrijwilligers ingezet.

Aan de zoekactie deden de volgende reddingshonden groepen mee: RHWW, Reddingshonden NU, RWO, VRT, Vlaamse reddingshonden, Delta reddingshonden, Oger zoekhonden, RHH en RHWZ.
Tijdens deze zoekactie werd de vermiste helaas niet gevonden.