<< 2005Inzetten 20062007 >>

19 november
Zoekactie naar een 49-jarige vrouw in Wolvega. (meer...)

Een grote inzet heeft vandaag plaatsgevonden in de gemeente Wolvega en omstreken waar een 49 jarige vrouw sinds 6 oktober wordt vermist. Op verzoek van de RHWW waren naast de RHH, met 8 honden en 13 teamleden, ook andere teams aanwezig.

RHH © RHH ©

Deze gezamenlijke zoekactie van RHH, RHWW, RWO, RHGG en VRT, waaraan in totaal door 34 honden en 58 mensen werd deelgenomen, heeft geleid tot het vinden van het lichaam van de vermiste vrouw.

RHH © RHH ©

Wij wensen de familie veel sterkte met dit verlies.

5 februari
Gezamelijk inzet van de RHH , RHWW, RWOen VRT in Waardenburg. (meer...)

Na een verzoek tot medewerking, door de Reddingshondenwerkgroep Westervoort, hebben de leden van de RHH hun assistentie verleend bij een grote zoekactie met meerdere reddingshondengroepen uit Nederland. Aanwezig waren de RHH, RHWW, RWO, en de VRT. In totaal waren er 24 honden en 42 mensen betrokken bij deze actie. De inzet was aangevraagd in verband met een vermissing van een 62 jarige mevrouw.

RHH ©  RHH ©

De zoekactie vond plaats in de omgeving van Waardenburg. Bij de plaatselijke crossclub was er een centrale commandopost ingericht en vond er een briefing plaats voor alle teams. Tijdens de zoekactie werd er gebruik gemaakt van portofoons en werden de doorzochte gebieden geregistreerd door een GPS. Dit Global Position System brengt in kaart waar de teams hebben gezocht en welke gebieden er nog bekeken moeten worden.

RHH ©  RHH ©

Het zoekgebied bestond uit loofbomen, boomgaarden en weilanden met veel greppels en sloten. Door de medewerking van eigenaren waren de terreinen toegankelijk voor onze teams.
Ondanks alle inspanningen heeft het niet tot het gewenste resultaat geleid. We hadden het graag anders gezien en wensen de familie veel sterkte toe.