<< 2003Inzetten 20042005 >>

15 augustus
Zoekactie 39-jarige man in Duitsland, vliegbasis Niederrhein. (meer...)

RHH © RHH © RHH © RHH © RHH © RHH © RHH © RHH © RHH © RHH © RHH © RHH ©

Voor de tweede maal deze week heeft de RHH op verzoek van de RHWW deelgenomen aan een grootscheepse gezamenlijke zoekactie in Duitsland (vliegbasis Niederrhein). De vermiste was een 37 jarige Poolse man, woonachtig in Duitsland. Aan deze zoekactie werkte in totaal 21 honden en 29 personen mee (RHWW, RHH, VRT, Kappa). Van de RHH waren er 4 honden en 8 personen aanwezig. De vermiste is niet in het zoekgebied gevonden.

11 augustus
Zoekactie naar vermiste man in Spijk. (meer...)

Gemeente Spijk-bij Lobith.
Op verzoek van de ReddingsHonden Werkgroep Westervoort heeft de RHH assistentie verleend bij een zoekactie. Het betrof een vermissing van een 69-jarige man uit Hauberg (D), die voor het laatst was gezien in de gemeente Spijk. Deze man wordt sinds 8 augustus vermist. Naast de RHH en R.H.W.W. waren ook VRT en Kappa aanwezig. De zoekactie heeft uiteindelijk tot 01.00 uur geduurd.

RHH ©  RHH ©

In het totaal namen 23 honden en 32 personen vanuit diverse reddingsteams (7 honden en 13 personen RHH) deel aan deze inzet. De politie Zevenaar was die avond ook vertegenwoordigd. De vermiste persoon is in de doorzochte gebieden niet gelokaliseerd.

15 mei
Zoekactie naar een 4-jarig jongetje in de gemeente Luttelgeest. (meer...)

Tijdens de RHH puintraining van 15 mei ontvingen wij van de RHWZ het verzoek tot het verlenen van assistentie bij een zoekactie naar een 4-jarig jongetje in de gemeente Luttelgeest. Het jongetje was sinds vrijdag 14 mei vermist van het terrein van het AZC. Naast de leden van de RHH gaven ook de teams van RWO en RHWW gehoor aan het verzoek. In relatief korte tijd waren vele teams aanwezig. Echter, voordat de hondenteams aan het werk konden gaan werd het lichaam van de kleuter door de brandweer in het water gevonden. Wij wensen de familie veel sterkte bij dit verlies.